Malou Peters vertrekt bij Jaarbeurs / Motorbeurs Utrecht

Malou Peters, brandmanager van MOTORbeurs Utrecht, vertrekt na 10 jaar bij Jaarbeurs Utrecht als organisator van de grootste motorbeurs. Peters was de afgelopen vier jaar werkzaam als brandmanager van de motorbeurs en het (eenmalige) Dutch Motorcycle Festival, waarbij ze de dagelijkse leiding over de hele organisatie had. Daarvoor werkte ze vier jaar als eventmanager aan dit evenement. Binnen Jaarbeurs was Peters al even werkzaam in een andere rol, maar ze zoekt dus nu haar toekomst helemaal buiten het Utrechtse beursbedrijf.

Ondanks een teruggang bij de meeste beurzen, bleef "MBU" het in de afgelopen jaren prima doen qua bezoekersaantallen. De Motorbeurs werd onder haar leiding steeds vaker een belevingsmoment voor motorrijden als geheel, met creatieve beursconcepten, opvallende media-acties en actieve stunts. Daarbij was elke keer de uitdaging groot om de -steeds weer veranderende- interne organisatie van Jaarbeurs Utrecht te overtuigen van de noodzakelijke "out of the box" communicatie met motorrijders en de motorbranche.

Het afgelopen jaar was het roerig rondom Motorbeurs Utrecht; een aantal fabrikanten ontbraken op de 2019-editie en daarover werd vooraf stevig gecommuniceerd. Recent verliet ook Anne-Marie Vos de Jaarbeurs, waarmee de organisatie van Motorbeurs Utrecht 2020 nu volledig nieuw zal zijn.

Malou Peters Motorbeurs Utrecht


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal