• Home
  • Motorbranche
  • Hoco Parts nieuwe importeur Givi motorkoffers en -accessoires

Hoco Parts nieuwe importeur Givi motorkoffers en -accessoires

Vanaf 1 augustus 2019 is Hoco Parts de nieuwe exclusieve importeur geworden voor Nederland. Vanaf de opkomst van Givi in de jaren '70 is Motolux de importeur geweest van dit gerenommeerde Italiaanse merk, bekend van onder andere motorkoffers, soft luggage en windscreens. Hoco Parts is in deze jaren een belangrijke partner geweest van Motolux voor de verkoop en distributie van Givi producten. Om het merk Givi verder te laten doorgroeien, heeft Motolux toenadering gezocht tot Hoco Parts. In overleg met Givi is daarom besloten om per direct het importeurschap via Hoco Parts te laten verlopen.

Managing Director Arno van de Glind van Hoco Parts B.V.: “Wij zijn erg blij dat Hoco Parts de exclusieve importeur is geworden van dit absolute A-merk. Givi heeft een fantastisch assortiment aan producten en is hiermee de absolute benchmark op het gebied van motorkoffers en soft luggage”.

Het Italiaanse merk Givi, vernoemd naar oprichter Giuseppe Visenzi, ontwikkelt en fabriceert vooral bagagesystemen voor scooter- en motorrijders, maar ook verlichting, regenkleding en -sinds kort- motorhelmen. Het heeft vestigingen in Frankrijk, Duitsland, UK, USA, Spanje, Brazilië, China, Vietnam, Indonesië en Maleisië. Nieuwste product is de Givi KeyLess 2.0 kofferset, die geopend en afgesloten kan worden met een app.

Hoco Parts importeur Givi koffers motorrijden


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal