Nieuwe eigenaren Motorsportshop.nl

Zoals bekend heeft Peter den Heijer eind 2018 de Motorsportshop ter overname aangeboden. Chris en René Winter, twee broers uit Noord Holland, zijn daar direct met veel enthousiasme op ingegaan en zijn blij te kunnen melden dat ze de nieuwe eigenaars van de Motorsportshop zijn geworden. 

Verandert er daarmee iets voor de klanten? Aan de ene kant eigenlijk niet: De Motorsportshop zal een vast element blijven op de circuitdagen van Circuitschool.nl en zij zullen dezelfde service blijven leveren die je tot nu toe gewend bent geweest. Ook wordt de samenwerking tussen de Motorsportshop en Bridgestone Europe doorgezet. Voor de beste banden tegen de scherpste prijs kun je dus nog steeds bij de Motorsportshop terecht. 

Aan de andere kant zullen er wel een aantal wijzigingen worden doorgevoerd. De website van de Motorsportshop krijgt wat extra aandacht en zal op een aantal punten worden aangepast om nog beter aan te sluiten bij jouw wensen als bezoeker. Daarnaast zal het assortiment verder worden uitgebreid en aangepast. En mocht je langs willen komen; de nieuwe locatie van de shop is te vinden in Alkmaar, aan de Hazenkoog 10E. Kortom, Motorsportshop gaat vol gas!

https://www.motorsportshop.nl/
Hazenkoog 10E | 1822BS | Alkmaar
Telefoon: 06 - 47 68 45 66
Openingstijden: doordeweeks en in het weekend overdag en ‘s avonds op afspraak via e-mail of telefoon.

MotosportshopNL racingparts webshop


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen