Chris Otte nieuwe After Sales Manager KTM Nederland

Chris Otte (29) is de nieuwe After Sales Manager van KTM Nederland. Hij volgt per heden daarmee Rober Spies op. Chris is verantwoordelijk voor ondersteuning van het KTM dealernetwerk op het gebied van techniek, garantie en customer service. Chris is geen vreemde binnen de organisatie. In 2014 begon hij als After Sales Assistent binnen KTM Nederland. In die periode bestonden zijn werkzaamheden uit technsiche ondersteuning, beheer van het demopark motoren voor media en events en teamondersteuning. Met deze taken was hij direct de rechterhand van Robert Spies. Robert heeft na 10 trouwe diensjaren besloten KTM Nederland te verlaten en heeft een nieuwe uitdaging gevonden buiten de organisatie. Chris is hiermee de perfecte opvolger van Robert. 

Chris is tevens zelf actief in de Offroad. Zo zal hij deelnemen aan de komende editie van de Red Bull Knock Out, waarbij hij in de editie van 2016 niet geheel onverdienstelijk van de 1.000 deelnemers als 185ste over de eindstreep kwam.

Chris Otte: "Vanaf mijn 17e ben ik als vrachtwagen monteur al in de technische wereld gestroomd. Ik heb hier, in combinatie met mijn opleiding, veel ervaring kunnen op doen in de techniek. Ongeveer 5 jaar geleden ben ik bij KTM Nederland begonnen en kwam deze ervaring goed van pas als After Sales Assistent. Mijn hoofdtaken bestonden met name uit het beheer en onderhoud van het demopark motoren en technische ondersteuning naar de KTM dealers. In de afgelopen jaren heb ik door mijn nauwe samenwerking met Rober Spies en de KTM dealers opnieuw veel geleerd en is de stap naar After Sales Manager een logisch vervolg. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en om te blijven werken voor dit fantastisch merk wat ieder jaar flinke stappen blijft zetten en doorontwikkeld om de marktpositie te versterken.

Chris Otte KTM Nederland After Sales Manager

Bron: KTM Nederland


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal