Vernieuwde marketingorganisatie Kawasaki Benelux

Met de uitbreiding en versterking van haar marketing team, tilt Kawasaki Benelux haar organisatie naar een hoger niveau en maakt het in een snel veranderende (motor)wereld duidelijke keuzes voor de toekomst. In de afgelopen jaren groeide de verkoop van Kawasaki in Nederland en België explosief onder leiding van de zeer ervaren General Manager Henk Salomons. Eigenhandig ‘vocht’ Salomons zich met een klein team naar de top door extreem goed te luisteren naar de klanten en volop aandacht te schenken aan het dealernetwerk. Door deze aanpak is Kawasaki ondertussen marktleider in Nederland en het grootste Japanse motormerk en België. Als volgende stap vindt Salomons het nu tijd om de marketingorganisatie aan deze nieuwe status aan te passen. 

Henk Salomons: “De motorbranche is nog heel conservatief ingesteld, terwijl klanten in de nieuwe, digitale wereld al veel verder zijn. Om Kawasaki ook die stap te laten maken, investeren we nu in de juiste mensen. Jonge, digitaal opgevoede toppers, die nauw samenwerken met een aantal zeer ervaren experts. Kawasaki fans mogen van ons verwachten dat ze op de juiste manier benaderd worden en hun merk altijd vooraan zien. Je zult dan ook merken dat onze nieuwe mensen niet alleen heel veel van motoren, jet ski’s en al onze andere producten af weten, maar ook zeer vergaand gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Het gaat dus vooral om de combinaties van passie en nieuwe inzichten aan de ene kant, met ervaring en specialisme aan de andere kant.”

Graag stelt Kawasaki Benelux de volgende nieuwe marketing medewerkers aan u voor:

Sonya Ovisi: Digital Marketing & PR Coördinator
Sonya is verantwoordelijk voor alles wat digitaal gebeurt. Vanuit haar enorme passie voor motoren en een Instagramkanaal met ruim 37.000 volgers weet zij werkelijk alles van digitale media. En dat dan niet vanuit een omgeschoolde oldschool benadering, maar vanuit de pure basis van de nieuwe digitale wereld.

Fleur Medema: Marketing & PR Coördinator
Fleur is verantwoordelijk voor de offline kanalen en shows en andere events. Kawasaki heeft op dit vlak een reputatie hoog te houden met als meest recente voorbeeld de zeer succesvolle Nieuwsshow in Soesterberg en de mooiste stands van zowel Motorbeurs Utrecht als Het Salon in Brussel. Fleur is vanaf jonge leeftijd al betrokken bij het motorrijden, zo vulde zij de stage voor haar opleiding in op het TT-Circuit in Assen.

Het Sales Team van Kawasaki Benelux werd vorig jaar al intensief vernieuwd door de komst van de zeer ervaren professionals Theo Kruythof (Sales Manager Benelux) en Axel Wyffels (District Manager Benelux). De Desk Sales afdeling staat onder leiding van Cecile Kits. Bovendien is Kawasaki naarstig op zoek naar nog meer commercieel talent.
Kawasaki doet altijd mee om te winnen, met onze vernieuwde organisatie zullen we onze leidende positie net zo strak vasthouden als we dat op de circuits doen.

SonyaOvisi FleurMedema Kawasaki 1

Bron: Kawasaki Benelux


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal