• Home
  • Motorbranche
  • Samenwerking accessoiresfabrikant LSL en Paaschburg & Wunderlich

Samenwerking accessoiresfabrikant LSL en Paaschburg & Wunderlich

De fabrikant van motoraccessoires, LSL Motorradtechnik GmbH en Paaschburg & Wunderlich GmbH, retailer van motoronderdelen, gaan samenwerken waarbij LSL al haar verkoopactiviteiten en merkrechten verkocht heeft aan Paaschburg & Wunderlich.

De in Krefeld (Duitsland) gevestigde firma vervaardigd technisch en kwalitatief hoogstaande producten voor (super)sportmotoren, café racers en naked bikes. Met ingang van 9 februari 2018 gaan alle merk- en distributierechten daarvan over in handen van het in Glinde (bij Hamburg) gevestigde Motorradtechnik- en accessoiresspecialist Paaschburg & Wunderlich, die daarmee de enige aanbieder wordt van de complete LSL-range. Paaschburg & Wunderlich neemt niet alleen het hele magazijn over, maar tevens het gehele verkoopteam van LSL.

Een samenwerking tussen de twee bedrijven regelt ook de exclusieve ontwikkeling van nieuwe producten door LSL-oprichter Jochen Schmitz-Linkweiler die zijn activiteiten in Krefeld blijft voortzetten. Hij begon zijn carrière als een onderdelenfabrikant in 1984 en omschreef de samenwerking als een 'win-win situatie’ voor alle partijen. Met de samenwerking wordt Paaschburg & Wunderlich een van de grootste leveranciers van motoraccessoires in Duitsland. De twee nieuwe partners verwachten op korte termijn sterke nieuwe trends in de markt te kunnen zetten en in de toekomst het productportfolio aan te vullen met nieuwe segmenten.

LSL Krefeld factory


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen