RB Motoren De Bilt vanaf 2018 Yamaha Exclusief dealer

Het in De Bilt gevestigde RB Motoren zal vanaf 2018 verder gaan als Yamaha Exclusief dealer. Na de afgelopen15 jaar ook officieel KTM-dealer te zijn geweest, werd recent Arie Molenaar Motors in IJsselstein de vertegenwoordiger van het Oostenrijkse motormerk in de regio Utrecht. RB Motoren heeft een ruime historie, onder andere als BMW-dealer De Ruiter Motoren in De Bilt en later als 'multibrand" dealer in Utrecht, met dezelfde eigenaren als Rijschool Veronica in de Domstad. Na de uitstap naar Utrecht kwam het bedrijf in 2007 terug in handen van Jan Jaap de Ruiter, nu samen met Wim Rietveld als compagnon en met dealerschappen van Yamaha en KTM. Door de recente ontwikkelingen zal RB zich puur gaan focussen op het Yamaha dealerschap. Dit laat de dealer door middel van een brief aan haar klanten weten. 

Via deze weg willen we je graag informeren dat RB Motoren met ingang van 2017 geen officieel KTM-dealer meer is. Een einde van een tijdperk, want we kijken terug op een fijne samenwerking van maar liefst 15 jaar met dit merk. Helaas heeft KTM ons niet de mogelijkheid gegeven om het dealerschap voort te zetten op de manier die wij graag zouden willen zien. Voor jou als klant verandert er nauwelijks iets, want we zullen je blijven ondersteunen op de wijze die je van ons gewend bent. De afgelopen jaren hebben onze monteurs namelijk ontzettend veel kennis opgedaan over dit Oostenrijkse merk. Dat vakmanschap mag niet verloren gaan en blijven we daarom vol trots inzetten. 

Het dealerschap met KTM zal zeer binnenkort eindigen, maar dit betekent niet dat onze showroom leeg komt te staan. Integendeel! Ook in de toekomst zal je nog steeds veel nieuwe en gebruik,te motoren van KTM tegenkomen in onze winkel, maar Yamaha wordt het hoofdmerk. In 2018 worden wij namelijk Yamaha Exclusief  Dealer! In de wintermaanden gaan we de showroom flink aanpakken volgens de  ‘3-blocks-strategy’ (move, feel, race) van dit Japanse merk, zodat we het nieuwe jaar fris kunnen starten.

 2018 RB Motoren Yamaha Exclusief dealer


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen