TT Festival 2017 zoekt standhouders merchandisemarkt

Het TT Festival is een gratis toegankelijk, meerdaags festival in het centrum van Assen tijdens de Dutch TT MotoGP races. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. Uiteraard ontbreekt ook motorvermaak niet in de programmering. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Het TT Festival is dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber. 

Eén van de straten in de binnenstad wordt op vrijdagavond en zaterdagavond ingericht als TT Laan waar een ware TT beleving wordt neergezet. In deze straat kun je kijken, doen, kopen, drinken en relaxen. Er is een buitenbioscoop waar TT beelden worden vertoond, er zijn glazen containers waar bijzondere motoren tentoongesteld worden, er is een relax area waar de bezoeker even tot rust kan komen en er is een merchandisemarkt.

Voor de merchandise markt op 23 juni en 24 juni 2017 zijn wij nog op zoek naar standhouders die motor gerelateerde of festival gerelateerde producten verkopen en het leuk vinden om op ons festival te staan. Wij vragen geen pacht. We vragen alleen een gegarandeerde aanwezigheid en een vergoeding voor stroom.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vóór 15 maart contact met Rowan Bruins op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TT Festival Assen logo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal