Touratech Nederland opent 12 maart nieuwe winkel

Touratech Nederland is opnieuw opgericht als onderdeel van Touratech Benelux. Hiermee worden de krachten gebundeld van Piet Lievens - Touratech Benelux en Werner Hollaender - Adventure Holland. Piet is een bekend gezicht onder de avontuurlijke motorrijders in België met 25 jaar BMW Motorrad dealerervaring en importeur van Touratech in België sinds 2012. Werner heeft 9 jaar bij BMW Nederland gewerkt, rijdt al ruim 20 jaar off-road en zal vanaf nu Touratech in Nederland vertegenwoordigen.

Nieuwe winkel open op 12 maart
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het inrichten van een nieuwe winkel aan de Hommel 9 in Apeldoorn, welke 160 vierkante meter beslaat en een breed assortiment heeft. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A50 (afslag Apeldoorn Noord, 1e verkeerslichten rechts), maar er is meer. Aan de Hommel openen op 12 maart ook Stella Motoren, het multi-brand occasioncenter van Simako-BDM en BERRT Allroad Reizen en Trainingen hun deuren. Daarnaast wordt bij de buren, BMW Motorrad dealer Simako-BDM, de BMW seizoensstart ingeluid. Genoeg te beleven dus op 12 maart in Apeldoorn. Touratech Nederland is geopend van 10:00u - 18:00u en op zondag 13 maart van 11:00u - 17:00u.

Webshop altijd open
In de webshop op touratech.nl vind je meer dan 7.000 producten voor meer dan 40 motoren en bestel je wanneer het jou uitkomt. In het magazijn in België is tevens een grote voorraad paraat en kunnen dus veel artikelen snel geleverd worden.

Touratech new store

Vestiging Touratech Nederland naast Simako-BDM en Stella Motoren in Apeldoorn

Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen