MotoChic nieuwe importeur IXS, Daytona en Draggin

Teneinde haar aanwezigheid op de Benelux markt verder te vergroten en haar klanten nog beter van dienst te zijn heeft iXS Motorcycle Fashion in Nederland MotoChic aangesteld als nieuwe importeur. De nieuwe distributeur voor ons land presenteert zich voor het eerst tijdens de komende MOTORbeurs in Utrecht met een selectie van stijlvolle iXS motorkleding. 

Functie, uitstraling en kwaliteit 
De uitgebreide kledinglijn van het Zwitserse iXS Motorcycle Fashion sluit prima aan op de behoeften en wensen van de hedendaagse motorrijder die steeds hogere eisen stelt aan zijn of haar motorkleding waarbij modieuze styling voorop staat, naast veiligheid en bescherming. Naast iXS Motorcycle Fashion brengt het moederbedrijf hostettler uit Zwitserland hoogkwalitatieve helmen, laarzen, handschoenen, regenpakken, bagagesystemen en accessoires op de markt als ook een brede reeks praktische accessoires, tuning onderdelen en serviceproducten. 

Draggin 
Draggin jeans, veilig en toch modieus, zijn de absolute top waar het gaat om jeans met protectie. Gekleed volgens de laatste mode en toch een goede bescherming dat is het geheim van Draggin. De ingebouwde Kevlar en Dyneema beschermingslaag zorgt ervoor dat bij een eventuele val de eerste 4.4 seconden van het contact met het asfalt de broek intact blijft. De Draggin jeans worden in verschillende types geleverd voor zowel dames als heren.

Daytona
Daytona motorlaarzen worden nog steeds met de hand gemaakt in Duitsland. De hoogkwalitatieve laarzen van Daytona, verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten, werden talloze malen uit vele merken verkozen tot de allerbeste. Ook is de laars verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Zo zijn de schachten van de laarzen verstelbaar in wijdte. Door het Gore-Tex membraan is de Daytona motorlaars volledig waterdicht.

iXS Motorcycle Fashion
Sinds 1988 brengt iXS Motorcycle Fashion deze mode van het Zwitserse merk op de Nederlandse markt. iXS-motorkleding blinkt uit door een sublieme pasvorm. iXS biedt de toerrijder een grote verscheidenheid aan kleding van Goretex en textiel van hoge kwaliteit. De nieuwe distributeur voor de Benelux, Moto Chic, presenteert in Utrecht het iXS motorkleding productprogramma 2016. Als onderdeel van het toonaangevende hostettler, met een jaaromzet van ca 260 miljoen euro, is MotoChic in staat snel te leveren uit een grote voorraad artikelen, die vanuit Duitsland naar alle landen in Europa worden gedistribueerd. Hans-Peter Meijer, Managing Director van iXS Motorcycle Fashion: "Wij zijn verheugd ons op de belangrijke MOTORbeurs in Utrecht te presenteren met een nieuwe importorganisatie voor de Benelux, MotoChic. Wij danken de vorige importeur, Nerons BV, voor de geleverde inspanningen om te zorgen dat iXS Motorcycle Fashion een vaste plaats op de Nederlandse markt heeft veroverd. Het is nu aan MotoChic om dat succes verder uit te bouwen onder aanvoering van Vincent Landman die kan bogen op een enorme ervaring en heel bekend is met onze producten."

Vincent Landman: "Ik ben heel erg blij om aan de slag te gaan bij MotoChic," zegt Landman. "Ik kan mijn 17-jarenlange ervaring bij Nerons, laatstelijk als Salesmanager, gebruiken om het succes van onder andere iXS Motorcycle Fashion, Draggin en Daytona verder uit te bouwen. Ik ben al die jaren zeer nauw betrokken geweest bij alle activiteiten binnen Nerons en daaraan heb ik de nodige kennis van de motormarkt en de producten over gehouden. Ik heb een stevige vertrouwensband opgebouwd met de dealers in zowel Nederland als België. In de loop der jaren heb ik natuurlijk met de collega's van hostettler ook een goede relatie opgebouwd en ik zie het als een geweldige uitdaging om rechtstreeks aan de slag te gaan voor hostettler. iXS heeft de motormarkt veel te bieden, evenals Daytona en Draggin jeans, die ook mee gaan naar hostettler. Ik ben overtuigd dat we met de nieuwe aanpak een flinke groei gaan doormaken in de Benelux."

MotoChic importeur IXS Daytona draggin

Bron: MotoChic


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen