Anna Marie Deary Marketing Manager Harley-Davidson Benelux

Na zeven jaar op diverse posities binnen de Harley-Davidson-organisatie gewerkt te hebben, is Anna Marie Deary (32) per 1 oktober 2014 benoemd tot Marketing Manager Benelux. In deze functie zal ze zich bezig houden met de implementatie van marketingstrategieën voor de Benelux volgens de Harley-Davidson Global Marketing Frameworks. Ze geeft leiding aan het marketingteam in de Benelux en werkt nauw samen met bureaus en dealers in die landen. 

In 2007 kwam Deary bij Harley-Davidson Benelux, na het afronden van haar Double Master's degree in Business Administration (IMBA) aan de universiteiten van Valencia (Spanje) en Marseille (Frankrijk). Ze begon als Marketing Assistent en was sinds begin 2013 Senior Marketing Coördinator voor de Benelux. Met de promotie tot Marketing Manager wordt voor Deary een lang gekoesterde ambitie waargemaakt.

"Sinds mijn allereerste dag bij Harley-Davidson ben ik trots op dit merk en op wat wij hier met een klein, maar zeer betrokken team neerzetten. Daarin wil ik graag een zo groot mogelijke rol spelen. In mijn nieuwe functie kan ik weer een volgende stap zetten, zowel voor mezelf als voor Harley-Davidson", aldus Anna Marie.

"Het was voor ons heel vanzelfsprekend om Anna Marie deze promotie te geven", zegt Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux. "In haar zeven jaar bij Harley-Davidson Benelux heeft ze bewezen zich altijd met 110 procent in te zetten voor het merk. Ze kent het bedrijf, heeft een heldere visie op onze business en heeft de credentials om deze nieuwe uitdaging tot een groot succes te maken. Wij zien een nog verdere professionalisering van onze marketingactiviteiten in de Benelux onder de hoede van Anna Marie met veel vertrouwen tegemoet en wensen haar alle succes in de uitvoering ervan."

Anna Marie Deary Marketing Manager Benelux Harley-Davidson

Bron: Harley-Davidson Benelux


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen