2 en 3 juli Yamaha MT Tour 2021 bij Goedhart Motoren Bodegraven

2 en 3 juli Yamaha MT Tour 2021 bij Goedhart Motoren Bodegraven

De Hyper Naked MT-lijn van Yamaha is zonder twijfel de meest opwindende productcategorie in motorland. Dit door Yamaha gecreëerde segment biedt rijders een familie van zeer agressief ogende, high-performance naked bikes die alle concurrenten sidderend achter zich laten. Niet voor niets staat deze motoren line-up voor The Dark Side of Japan. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli biedt de MT Tour 2021 rijders de kans de indrukwekkende prestaties van de MT-modellen zelf te ervaren. Bij Goedhart Motoren in Bodegraven staat een fantastische truck klaar, met daarin een grote demovloot met alle MT-modellen. Zowel Yamaha-rijders als rijders van andere motormerken zijn welkom om helemaal kosteloos en zonder verplichting één of meerdere modellen te testen. 

Hoe werkt het? 

Tijdens de MT Tour maak je een proefrit van ongeveer 40 minuten. Yamaha-experts begeleiden je op een speciaal voorbereide route, zodat je jouw favoriete MT-model volledig kunt ontdekken. Reserveer dus snel jouw plaats en geniet naast een drankje en een hapje van de unieke Dark Side of Japan-ervaring bij Goedhart Motoren.

Welke Yamaha MT kies je?

Van het A1-model MT-125 tot de zeer indrukwekkende MT-10 SP, voor iedere rijder op zoek naar brute looks en nog brutere performance is er een Yamaha MT. Ga je bijvoorbeeld voor de MT-07? Voor 2021 kreeg de volgende generatie van deze 690 cc crossplane tweecilinder opvallend nieuw kuipwerk met nieuwe graphics en een compacte nieuwe LED-koplamp, die een futuristische Y-vormige aanblik geven. De zithouding is assertiever dan ooit, de looks uitdagender dan ooit.

Ook vernieuwd voor 2021 is de MT-09. Deze 889 cc crossplane driecilinder levert nu nog meer koppel bij lage toerentallen, waardoor je nog explosiever accelereert en beter presteert op de weg. De nieuwe MT-09 heeft volledig instelbare vering, lichtgewicht velgen en een geavanceerd quickshift-systeem voor supersnel opschakelen en stabieler terugschakelen.

Is voor jou alleen het allerbeste goed genoeg - en durf je hem aan - dan kies je de MT-10 SP. Deze 998 cc crossplane viercilinder heeft alles wat de MT-10 zo’n kanon maakt, maar dan aangevuld met exclusieve componenten als een elektronisch Öhlins veersysteem en een full colour TFT-instrumentenpaneel.

Ben je erbij?

Goed idee. Je zult zien dat de MT-lijn op alle fronten de overtreffende trap van looks, prestaties en rijervaring biedt. Er is tijdens de MT Tour maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Bekijk alle Yamaha MT-modellen op de Yamaha-website en boek vervolgens snel jouw plek en jouw droommotor op www.eventbrite.nl/e/tickets-mt-tour-nederland-157214848845


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal